...když mě políbí múzák

Pár perliček (profesorských i studentských)

22. 9. 2011 18:21
Rubrika: Hokus Pokus

O přestávce před hodinou němčiny se skupinka maturantů šprtí slovíčka. Jediný, kdo se nevzrušuje neúprosně se blížícím testem je Sam. Mína se ho táže, proč se neučí. Odpověď zní: "Já na to kašlu. Odpoledne se jdu přihlásit na pracák."

Kde není krev, pot a slzy, tam je něco podivného.                                                                  nejmenovaný prof. Biologie

Hodina biologie. Pan profesor rozdává písemky a dává hádanku: " Víte, co je okultní krvácení? Tedy dle jednoho z vašich kolegů, respektive kolegyň???" Třída mlčí. " Tak abyste věděli, je to spotřeba krve, určená pro okultní účely." :)

Zvoní. Studenti, nadšení, že hodina skončila se už už zvedají ze židlí, když tu.... Když tu je zpět usadí rozhněvaný hlas profesorky: "Hodinu končím já, ne nějaký elektrický výboj!"

Hodina češtiny. V některé z minulých hodin jsme psali esej na téma "Kafka mnou objevený". Zní to děsivě a taky jsme se toho báli.
Na začátku hodiny paní profesorka prohlásí: "Já ty K(k)afky už mám opravené, ale zatím je rozdávat nebudu."

Je téměř konec hodiny. Studenti, vyčerpaní namáhavou písemkou, se ani nesnaží o nějaký výraznější pohyb. Zvoní. Profesor vstává a povídá: "Vábivá s(S)iréna zve mě do kabinetu a já nemohu odolat, neboť nejsem jako Odysseus připoután ke stěžni." :)


P.S.: Pro ty, kteří znají naše drahé gymnázium a profesory v něm učící. Schválně si typněte, kdo je který z profesorů je autorem jaké perličky! :)


Zobrazeno 1107×

Komentáře

Cinerka

nevím myslím že ne.... hele Fany TAK ona to F.A.K.T. :)) neví...:))

Fany-1999

F.A.K.T. !! <3 on ho tu nemá :((

Zobrazit 32 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz